Med med turističnimi infrastrukturnimi projekti je bil tudi predlog projekta »Deset kilometrov kolesarskih poti letno v obdobju 2017-2026«, del katerega je tudi, malo dopolnjena in podaljšana. Koliščarska kolesarska pot.

maxresdefaultSmo pa lahko zadovoljni, saj smo zelo pozitivne signale dobili z ljubljanske mestne občine. To, da vrhniška občina nima denarja (župan je zavzdihnil »lahko je vam (LRVP) govoriti, kje pa naj jaz dobim tistih 10-20.000 evrov za vaše načrte«, in potem, ne da bi trenil, že po rebalansu občinskega proračuna, ne da bi trenil z očesom, namenil 200.000 evrov za »nujno« sanacijo ceste nekje okrog Ulovke nad Vrhniko) ni res, saj namenjajo skoraj dva milijona (ali dobrih 10% proračuna) za projekt »Ureditev izvirov Ljubljanice«, za katerega nihče ne ve, za kaj gre in se potem celo »čudijo«, da se je znašel v načrtu razvojnih projektov, obvezni prologi občinskega proračuna (malo me spominja na kratico A.P.P. (ako prodže, prodže), ki so jo nekdaj natakarji poleg mastne številke zapisali na račun). To pa ni edini zlatarski poseg, saj n.pr. za 460 metrov dolgo kolesarsko pot s pločnikom vrla občinska oblasti načrtuje potrošiti neverjetnih 936.341 EUR ali okvirno 2.035 EUR za tekoči meterzgradili bi še en muzej, pa še zadnji, v katerega je bilo po znanih podatkih vloženih pretežno občinskih 1.386.000 EUR, ni zaživel.

V svoji družbi bi verjetno komentiral nekaj o peklu in cvretju svetnikov, ki glasujejo za take projekte brez projektne dokumentacija, vsebine ali nepotrebne in za lase privlečene, pa ne bom. Lahko prehitro zaidem pregloboko v močvirje, svetniki naj raje sami opravijo s svojo vestjo!


Comments are closed